Ximo Puig: "És fonamental alinear governs progressistes a Alacant, la Generalitat i el Govern d'Espanya per a aprofitar al màxim el potencial d'aquesta ciutat"

Ximo Puig: "És fonamental alinear governs progressistes a Alacant, la Generalitat i el Govern d'Espanya per a aprofitar al màxim el potencial d'aquesta ciutat"
07/05/2019 -

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts en la presentació de la candidatura de Paco Sanguino a l’Alcaldia d’Alacant que “és fonamental que puguem alinear governs progressistes a la ciutat d’Alacant, en la Generalitat i en el Govern d’Espanya per a aprofitar tot el potencial que té aquesta ciutat”. “Paco Sanguino és un alcalde per a unir la ciutat d’Alacant amb la Comunitat Valenciana, tenim grans projectes com el Districte Digital o el Centre d’Envelliment que volem fer junts”, ha expressat Ximo Puig.

El dirigent socialista ha assenyalat que “ja hem aconseguit tindre projectes socialistes a Espanya i en la Comunitat Valenciana, ara el fonamental és que també en totes les ciutats i pobles hi haja projectes socialistes perquè volem que Alacant siga una ciutat oberta, moderna, de justícia social i que mira cap al futur”.

El president de la Generalitat ha reivindicat que “hi ha hagut un govern que ha sabut entendre que no hi ha Comunitat Valenciana sense Alacant passant de les paraules als fets”. Així mateix, ha destacat que Paco Sanguino demostra que “aquest és un partit que s’obri a la societat, que fuig dels sectarismes i que suma persones amb una mirada progressista sabent que hem de governar sempre per a tots”.

Finalment, ha recordat que “fa poc més d’una setmana els valencians i valencianes han fet que tornem a ser la primera força política de la Comunitat Valenciana” i ha demanat fer el mateix el pròxim 26 d’abril: “Que ningú es quede a casa, si parem a les tres dretes el 28A els hem de parar el 26M”. “En aquesta elecció es tracta de mirar cap avant o mirar cap endarrere i crec que com ja va passar fa unes setmanes, els ciutadans d’Alacant decidiran mirar cap avant”, ha sentenciat.

Per part seua, el candidat socialista a l’Alcaldia d’Alacant, Paco Sanguino, ha destacat que la seua “és una candidatura intergeneracional, de gent acostumada a lluitar per la ciutat, gent alacantina com jo, és una candidatura que som un equip”. Així mateix, ha volgut “donar les gràcies al partit Socialista i a Ximo Puig per la generositat d’obrir-se i de comptar amb mi per a aquest projecte”: “Estic agraït perquè tot el que tenim ara es deu gràcies al treball dels i les socialistes en aquest país”.

Sanguino ha reivindicat que “no podem permetre que ens vulguen destruir aquest Alacant divers” i ha assenyalat que “pararem a tots aquells que volen apartar la diversitat d’aquesta ciutat”. Així mateix, ha assenyalat que quan dirigisca l’Ajuntament d’Alacant aquest deurà “associar-se amb la Generalitat i amb el Govern d’Espanya perquè entre els tres governs farem que Alacant prospere”.

En l’acte també ha intervingut la consellera de Sanitat i diputada en Les Corts Valecnianes, Ana Barceló, qui ha indicat que “els i les socialistes tenim molt a celebrar” ja que “el resultat de les eleccions del passat diumenge demostra que quan el socialisme es mobilitza som capaços de parar a la pitjor dreta”. També ha mostrat la seua satisfacció amb “la presentació de la candidatura de Paco Sanguino perquè servirà per a recuperar l’Ajuntament d’Alacant”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five + twelve =