La Diputació d'Alacant es compromet a estudiar les propostes per a millorar la projecció del Museu del Calçat d'Elda

Julia Parra manifesta el seu interés “per aquest centre únic a Espanya, emblemàtic, que uneix la cultura amb una de les nostres indústries més importants”

La Diputació d'Alacant es compromet a estudiar les propostes per a millorar la projecció del Museu del Calçat d'Elda
06/05/2021 -

La Diputació d’Alacant, a través de l’àrea de Cultura, s’ha compromés a estudiar les propostes presentades des de l’Ajuntament d’Elda per a millorar la projecció del Museu del Calçat Jose María Amat Amer. Així ho ha confirmat la vicepresidenta primera, Julia Parra, durant una visita realitzada el municipi en la qual ha estat acompanyada per la regidora de Cultura de la localitat, Rosa Vidal, i per la directora del Museu del Calçat i també edil, María Dolores Esteve.

Julia Parra ha mostrat el seu compromís a establir línies de col·laboració i ha manifestat el seu interés per conéixer “un museu únic a Espanya, emblemàtic, que uneix la cultura amb el coneixement en profunditat d’una de les nostres indústries més importants, la del calçat i marroquineria”. La vicepresidenta ha anunciat que es mantindran més trobades per a concretar les fórmules de cooperació entre la Diputació i l’Ajuntament d’Elda.

Per part seua, Rosa Vidal ha destacat la importància del museu “com a vaixell almirall d’aquesta ciutat i un dels nostres senyals d’identitat per excel·lència” i ha reconegut que per l’antiguitat de l’edifici “existeixen necessitats”. Entre els assumptes abordats en la trobada, també s’ha estudiat les propostes per al jaciment del Monastil.

La visita realitzada aquest matí per la vicepresidenta forma part del programa establit des de l’àrea de Cultura de la Diputació, que es reprén a Elda després d’un període de reducció dels actes públics amb motiu de la pandèmia. “L’objectiu és conéixer de primera mà les necessitats i infraestructures dels municipis per a poder atendre les seues demandes amb més criteri”, ha assenyalat Julia Parra.

En la trobada també han participat els regidors elders Paco Sánchez, Cristina Juan, Patricia Frade i Francisco Javier Pérez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + nine =