La Diputació d'Alacant inverteix prop de 89 milions d'euros a la Vega Baixa durant la present legislatura

El president visita els municipis de Daia Nueva, Daia Vieja i Albatera on el Govern Provincial ha executat millores en diverses infraestructures

La Diputació d'Alacant inverteix prop de 89 milions d'euros a la Vega Baixa durant la present legislatura
05/03/2019 -

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha visitat aquest matí diversos municipis de la Vega Baixa on ha recorregut algunes infraestructures que impulsa la institució en aquesta comarca en la qual ha invertit durant la present legislatura prop de 89 milions d’euros.

Allí, el responsable polític ha indicat que “la Diputació d’Alacant està prop de les necessitats dels pobles, especialment dels més xicotets, escoltant als alcaldes i veïns i donant resposta a les seues demandes amb plans d’inversions que milloren les seues infraestructures i, per tant, la qualitat de vida dels ciutadans”, ha concretat el president.

Sánchez s’ha desplaçat, en primer lloc, a la localitat de Daia Nueva on s’ha reunit a l’Ajuntament amb la seua alcaldessa, María Teresa Girona, per a signar l’acta de recepció de l’obra de reforma de la xarxa de pluvials i renovació urbana al voltant de l’avinguda del Mediterrani. En l’acte també ha participat el diputat de Plans de Millores a Municipis, Bernabé Cano.

L’actuació, amb un pressupost d’adjudicació pròxim als 300.000 euros, dels quals la Diputació ha sufragat el 85 per cent, ha inclòs l’adequació dels problemes d’evacuació de pluvials en aquest vial i el seu entorn, així com la millora de la pavimentació de la calçada, la senyalització viària i d’accessibilitat i la renovació d’enllumenat públic.

Sánchez ha recalcat que “estem revisant una important obra de vials, una infraestructura que millorarà la qualitat de vida dels veïns d’aquests carrers. Es tracta d’actuacions que estem duent a terme en tots els municipis de la província amb una inversió en aquests tres anys i mig de més de dos-cents milions d’euros”.

Per part seua, l’alcaldessa ha incidit que “es tracta d’una obra de gran envergadura que ha sigut possible gràcies a l’ajuda de la Diputació d’Alacant que permet millorar la qualitat de vida dels ciutadans, tant de residents com persones que vénen ací en segona residència”.

Posteriorment, el president s’ha traslladat a Daia Vieja on ha visitat el consistori i ha signat en el llibre d’honor, al costat de l’alcalde Rafael Vives, qui ha comentat que “la història del nostre municipi no seria la mateixa sense la Diputació d’Alacant que en els últims 20 anys ha transformat la nostra realitat gràcies a projectes que s’han impulsat des de la institució provincial”.

Finalment, el president del Govern Provincial ha conclòs el seu itinerari a Albatera on, acompanyat per la primera edil, Ana Serna, ha participat en l’acte commemoratiu del 90 Aniversari de la Cooperativa Elèctrica-Benèfica Albaterense, constituïda en 1929 com a associació de consumidors organitzats i que actualment subministra energia elèctrica a la gran majoria de llars i comerços del municipi.

El president ha manifestat que “és de ressaltar la labor d’aquesta cooperativa al llarg de la seua trajectòria en la qual ha dut a terme projectes com la instal·lació de desfibril·ladors en zones públiques, la concessió de beneficis en la factura elèctrica a col·lectius desfavorits i ajudes per a associacions locals i entitats esportives, entre altres”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three − 1 =