La Generalitat vist amb els colors de la bandera LGTB+ l'estació d'Estels del TRAM d'Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat facilita l’accés i retorn a la manifestació Alacant amb Orgull prevista el dissabte 17 de juliol

La Generalitat vist amb els colors de la bandera LGTB+ l'estació d'Estels del TRAM d'Alacant
14/07/2021 -

L’estació d’Estels del TRAM d’Alacant llueix en una de les seues escales principals els colors de la bandera arcoiris LGTB+ (lesbiana, gai, transsexual i bisexual) com a mostra de suport i suport a aquests col·lectius i a les activitats que s’han organitzat, del 12 al 18 de juliol, des d’Alacant amb Orgull.

Amb aquesta iniciativa Estels se suma a les estacions de Xàtiva i Colón de Metrovalencia que també tematitzaren els seus principals accessos amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull a la ciutat de València, el passat 28 de juny.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) anima a totes les persones que vagen a participar en la manifestació, prevista el dissabte 17 de juliol a les 19 hores, i que partirà des d’Estels fins a l’Esplanada, que utilitzen els serveis del TRAM d’Alacant que compten com a accés directe des de l’estació d’Estels, en la qual conflueixen les línies 1, 2, 3 i 4.

Alacant amb Orgull ha previst al llarg d’aquesta setmana diferents activitats com a xarrades, concerts, la mateixa manifestació i l’exposició Photo Alacant, Fotografiant La Diversitat.

Amb aquest conjunt d’activitats Alacant se suma també a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, fixat el 28 de juny a causa de la commemoració dels disturbis de Stonewall (Nova York, els EUA) ocorreguts l’any 1969, i que van marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 3 =