Pilar de la Horadada acull la 2a jornada de Jocs Esportius Adaptats

Pilar de la Horadada acull la 2a jornada de Jocs Esportius Adaptats
20/11/2019 -

La localitat de Pilar de la Horadada ha acollit la segona de les 13 jornades esportives adaptades que se celebren aquest curs escolar a les comarques d’Alacant, emmarcades dins de la 38a edició dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport. La primera jornada es va celebrar a Torrevieja amb un total de 300 participantes.

En el Poliesportiu de Pilar de la Horadada s’han donat cita 494 persones entre alumnat, professorat i entitats col·laboradores, amb l’objectiu de realitzar diferents jocs inclusius i oferir les mateixes oportunitats en la difusió de la pràctica de l’activitat física i esport a l’alumnat valencià.

A més de les activitats esportives, les 494 persones participants en la segona jornada han gaudit d’un menjar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat alicantina.

En la jornada de Pilar de la Horadada han participat els centres IES Clara Campoamor (Elx), Col·legi Públic Jorge Guillén (Elx), CEIP Virgen de Pilar (Pilar de la Horadada), CEIP Sant Fernando (Elx), CEIP Mariano Benlliure (Elx), CEIP Mediterrani (Pilar de la Horadada), CEIP La nuestra Señora Esperanza (Crevillent), CEE Virgen de la Luz (Elx), IES Vega Baja (Callosa de Segura), CEIP Jaume I (Elx), CEE Antonio Sequeros (Orihuela) i CEIP Mediterráneo (Pilar de la Horadada).

L’organització i desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pilar de la Horadada, el Tafad de l’IES Mare Nostrum de Torrevieja, la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, l’Associació Local de Mestresses de casa Pilar de la Horadada, l’Associació Aidemar i la Fundació ONCE d’Alacant. La pròxima cita dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques d’Alacant serà a La Nucia dimecres que ve 27 de novembre, amb la participació de 7 centres educatius.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve + 12 =