El Consell aprova un conveni entre l'IVAJ i l'empresa d'autocars Travicoi per a facilitar descomptes en la línia Alcoi-València

El Consell aprova un conveni entre l'IVAJ i l'empresa d'autocars Travicoi per a facilitar descomptes en la línia Alcoi-València
03/07/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l’empresa d’autocars Travicoi per a facilitar descomptes a joves titulars de Carnet Jove en el transport públic durant 2020 en la línia interurbana que uneix Alcoi i València.

L’IVAJ destina la quantitat de 20.420 euros, que permet l’aplicació d’un 15% de descompte sobre el preu del bitllet a joves titulars de Carnet Jove amb edats compreses entre 14 i 30 anys. En 2019, un total de 18.444 joves van adquirir el bitllet amb el corresponent descompte.

Aquesta col·laboració entre l’IVAJ i Travicoi amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat que ofereix el Carnet Jove.

Programa Transport Jove 2020

El programa Transport Jove permet la realització de descomptes, tant en els abonaments com a través d’operadores de transport interurbà, amb dos objectius. D’una banda, es promociona l’ús del transport públic entre la població juvenil i, per un altre, es potencia la col·laboració amb joves que més intensament utilitzen aquests mitjans de transport.

L’IVAJ dedica en 2020 un total de 587.000 euros en el programa Transport Jove a través de 15 convenis per a facilitar a titulars de Carnet Jove el transport públic en la Comunitat Valenciana.

Dins de la xarxa Carnet Jove per a joves entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament, l’IVAJ finança els descomptes en l’Abonament Transport Jove en l’Àrea Metropolitana de València, la Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) en la d’Alacant i el Bo·30 dies Jove en la de Castelló, així com a través d’operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

six − three =