Comerciants de la Zona Quintana protagonitzaran una jornada de dinamització l'1 de juny

La Regidoria de Comerç i Hostaleria i els professionals de l’àrea impulsen “Quintana en flor”, amb animació infantil, degustacions, música en directe i comerç al carrer

Comerciants de la Zona Quintana protagonitzaran una jornada de dinamització l'1 de juny
30/05/2019 -

La regidoria de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant impulsa una jornada de dinamització comercial i d’acostament entre el públic i els establiments en la Zona Quintana, que inclou els comerços d’aquest popular carrer i de les adjacents.

“Quintana en flor”, com es denomina aquesta iniciativa, se celebrarà el dissabte 1 de juny, de 10 a 15 hores, encara que el tancament al trànsit es prolongarà de 8 a 15 hores per a facilitar les activitats en ple carrer.

El centenar de comerciants i hostalers que formen part de l’associació professional Poeta Quintana i Adjacents, de forma coordinada amb l’Ajuntament, presenten aquesta jornada com a “festa de primavera”, que els ha reportat resultats positius en edicions anteriors.

Amb el suport d’un cartell on ressalta el disseny amb flors, l’àrea municipal de Comerç i els establiments de la zona de Poeta Quintana publiciten aquesta jornada amb l’objectiu d’animar les vendes en el comerç local. L’estrenyiment de relacions entre visitants, clients i professionals del sector, també incentiva l’intercanvi d’idees, la qual cosa pot desembocar en altres campanyes de promoció o en l’oferta de nous productes a l’abast dels compradors.

La “Festa de Primavera” inclou en el seu programa animació infantil, degustacions, música en directe, comerç al carrer, determinades promocions i sorpreses.

Dispositiu del tall de tràfic

“Quintana en flor” compta amb el suport de la Regidoria de Trànsit, que informa que el dissabte 1 de juny, des de les 8 i fins a les 15 hores, es tallarà el trànsit i prohibir l’estacionament en carrer Poeta Quintana, en el tram comprés entre l’Av. General Marvà i carrer Capità Segarra. Totes les interseccions de Poeta Quintana quedaran expedites i lliures de qualsevol ocupació per a ajudar la fluïdesa del trànsit rodat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five + 8 =