El Museu d'Art Contemporani d'Alacant presenta la III edició del 'Todos Maca'

El Museu d'Art Contemporani d'Alacant presenta la III edició del 'Todos Maca'
27/11/2019 -

El Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA), des de la seua inauguració ha emprés diferents projectes d’atenció a la diversitat i a la consciència social, la finalitat de la qual ha sigut i és potenciar la integració efectiva i l’accessibilitat real de tots a l’art, a la cultura i al museu.

Des de fa un temps, al costat d‘Ester García Guixot d’Extraradio, realitza una sèrie de projectes d’acció social i art han convertit el museu en un espai orientat a la inclusió social, impulsant l’educació i l’art com a agents mediadors per a enfortir la qualitat de vida de totes les persones.

A partir de l’any 2017, Extraradio va començar a organitzar ‘Todos Maca’ un programa d’activitats gratuïtes, accessibles i inclusives amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra cada 3 de desembre.

Enguany, les activitats es concentraran durant dues jornades que tindran lloc el divendres 29 de novembre i el dimarts 3 de desembre, comptant amb diverses propostes per a tots els públics: exposició amb berenar, serigrafia en directe, màquina d’escriure, sessió de contes amb ILSE i un dominó participatiu sobre els “éssers diversos” que habiten la societat i que, en essència, som totes les personas.

L’art, serà de totes les persones, o no serà. Aquesta sèrie de projectes d’acció social i art han convertit el museu en un espai orientat a la inclusió social, impulsant l’educació i l’art com a agents mediadors per a enfortir la qualitat de vida de totes les persones. El recorregut ha sigut encoratjador. Sota aquest marc, l’educació social del MACA ja forma part de les nostres vides.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 7 =