La Diputació d'Alacant incorpora la categoria de 'Youtubers' als Premis Provincials de la Joventut 2019

Els TopCreation repartiran 20.000 euros entre els projectes guanyadors en les diferents modalitats

La Diputació d'Alacant incorpora la categoria de 'Youtubers' als Premis Provincials de la Joventut 2019
13/05/2019 -

Els Premis Provincials de la Joventut tornen un any més per a reconéixer i reforçar la creativitat i l’esperit emprenedor dels joves i el fa amb una important novetat com és la inclusió de la categoria Youtubers amb la qual es pretén posar en valor el paper d’aquest col·lectiu en les xarxes socials.

Iniciativa Empresarial, Iniciativa Coeducativa, Blogs, Treball Musical (Grups i Solistes) i la citada Youtubers són les modalitats que es premien en aquesta dissetena edició dels TopCreation en la qual es repartiran un total de 20.000 euros.

El termini d’inscripció ja està obert i finalitzarà el pròxim 31 d’agost, segons ha explicat la diputada de Família i Ciutadania, Mercedes Alonso, qui ha destacat que “aquests premis s’han convertit en un estímul i una plataforma des de la qual els joves poden mostrar les seues creacions i capacitats a la societat”.

Les bases d’aquesta edició es poden descarregar en la Seu Electrònica de la Diputació (https://diputacionalicante.sedeelectronica.es) des d’on, a més, les empreses, autònoms i centres educatius hauran de tramitar la seua participació en les diferents categories. Per part seua, els bloguers, grups, solistes i youtubers podran optar per aquest canal o per la presentació de treballs de forma física.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 7 =