Luisa Pastor Mirambell parlarà de Viatjar, quadre inspirat en textos de Gil-Albert, en ‘Descobreix una obra d'art’

Luisa Pastor Mirambell parlarà de Viatjar, quadre inspirat en textos de Gil-Albert, en ‘Descobreix una obra d'art’
08/05/2019 -

El cicle ‘Descobreix una obra d’art a la Casa Bardín’ de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert dedicarà la seua pròxima sessió a l’artista Luisa Pastor Mirambell, qui oferirà una conferència sobre la seua obra Viajar.

La cita tindrà lloc demà dimecres 8 de maig en la seu del IAC a partir de les 19.30 hores i contínua amb els ‘descobreixes’ que es van iniciar el mes de gener passat en commemoració del 25 aniversari de la mort del cèlebre escriptor alcoià. En aquest sentit, cal destacar que el treball de Pastor va obtenir el primer premi de Pintura en el concurs ‘Mirades a Juan Gil-Albert des de l’Art i les Arts en el centenari del seu naixement’, convocat en 2004, i va formar part de l’exposició organitzada posteriorment pel IAC.

Tal com va explicar la mateixa autora, la idea de l’obra va sorgir després de la lectura del text Fuentes de una constancia de Gil-Albert. Doctora en Bella Arts per la Universitat Miguel Hernández d’Elx i llicenciada en Belles arts per la Universitat de Granada, Pastor compta també amb la beca postdoctoral en l’Institut d’Investigacions Estètiques de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM), la beca d’Excel·lència de Programes Especials del Govern Mexicà “Estades de Creació Artística” o la Beca d’ajuda a la Investigació en Ciències Socials i Humanitats per a tesis doctorals del IAC, entre altres.

Els seus treballs han participat en un bon nombre d’exposicions nacionals i internacionals i romanen en diverses institucions com la Fundació OTAZU, la Col·lecció MICA, la Diputació de Badajoz, l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, la Diputació d’Alacant, la Diputació de Màlaga, la Universitat d’Alacant i la Universitat Miguel Hernández. 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 3 =