Esports obri la inscripció dels cursos esportius municipals del tercer trimestre

En la Ciutat Esportiva i les piscines municipals Florida Babel “Luis Asensi” i Monte Tossal “José Antonio Chicoy”

Esports obri la inscripció dels cursos esportius municipals del tercer trimestre
13/03/2019 -

La Regidoria d’Esports, que dirigeix l’edil Marisa Gayo, ha informat que entre el 13 i el 15 de març el nou alumnat podrà realitzar la matricula online per a les places dels cursos esportius municipals corresponents al tercer trimestre del curs 2018/2019, que tindran lloc entre el 25 de març i el 28 de maig.

Les instal·lacions esportives de la ciutat que

Las instalaciones deportivas de la ciudad que acullen les activitats contemplades en el programa són la Ciutat Esportiva i les piscines municipals Florida Babel “Luis Asensi” i Monte Tossal “José Antonio Chicoy”.

Activitats en les piscines municipals Monte Tossal “José Antonio Chicoy” i “Luis Asensi” de Florida Babel

Tant en les piscines municipals Monte Tossal “José Antonio Chicoy”, com en les piscines de les instal·lacions esportives “Luis Asensi” de Florida Babel, en diferents horaris i nombre de sessions, el nou alumnat es podrà matricular en aquafitnes, aquagym, natació terapèutica, natació preescolar, natació per a embarassades, natació per a bebés de zero a tres anys i natació per a adults en modalitat d’iniciació o perfeccionament.

A més, completa la selecció d’activitats aquàtiques l’activitat de natació per al condicionament físic, que es desenvoluparà únicament en les piscines de Babel, els dimarts i dijous de 20 a 20:45 hores.

Totes aquestes activitats aquàtiques estan recollides en dos tipus de programes, segons tinguen lloc el dilluns, dimecres i divendres o dimarts i dijous en ambdues piscines. El primer programa inclou les que són els dilluns, dimecres i divendres, amb un total de 22 sessions i per import de 95,70 euros, que començaran el 25 de març i acabaran el 27 de maig. Per altra banda, també estan disponibles sessions de dimarts i dijous, que són un total de 17, per un valor de 73,95 euros i que tindran lloc entre el 26 de març i 28 de maig.

Programació en la ciutat esportiva

En aqueix sentit, la Ciutat Esportiva ofereix places per a assistir a altres cinc tipus de disciplines: aeròbic, pàdel, taitxí, ioga i pilates. Així, dilluns i dijous es realitza en horari de matins, de 9.30 a 10 hores, l’activitat de pilates.

Així mateix, en horari de vesprada es podrà assistir els dilluns i dimecres a aeròbic, de 15.30 a 16.30 hores; a pilates, 20.30 a 21.30 hores; i taitxí, de 19.30 a 20.30 hores.

A més, els dimarts i dijous, estaran disponibles les classes d’aeròbic, de 20.30 a 21.30 hores; de pàdel, de 10 a 11 hores; de pilates, de 15.30 a 16.30 hores; i de ioga, de 19.30 a 20.30 hores.

La matrícula a totes les activitats que es desenvolupen en aquesta instal·lació esportiva municipal tindrà un cost que dependrà del nombre de sessions que es realitzen. La inscripció ascendirà a 42,30 euros si la durada de l’activitat, que se celebrarà entre el 26 de març i el 28 de maig, és de 18 sessions o seran 39,95 euros, quan les sessions siguen 17, entre el 25 de març i el 27 de maig. En aquest trimestre no es podran matricular en llistes d’espera, ja que és l’últim que es realitzarà en la temporada d’hivern.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seven − five =