Esports obri la inscripció per a participar en les activitats aquàtiques d'estiu

Els participants podran gaudir de les diferents activitats que es realitzaran des de l’1 de juliol al 9 d’agost en la piscina Monte Tossal

Esports obri la inscripció per a participar en les activitats aquàtiques d'estiu
10/06/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Esports i en col·laboració amb els Clubs de Natació Babel i Top Ten ofereix a xiquets i xiquetes d’Alacant poder participar en les activitats aquàtiques que s’han organitzat per als mesos de juliol i agost. La inscripció podrà realitzar-se en la Web de l’Ajuntament (https://www.alicante.es/es/noticias/actividades-acuaticas-verano-2019) fins al pròxim 19 de juny, data límit per a omplir i presentar el formulari de preinscripció.

Els participants, que hauran de tindre edats compreses entre 4 i 14 anys, podran gaudir de les diferents activitats aquàtiques que es realitzaran des de l’1 de juliol al 9 d’agost en la Piscina Municipal Monte Tossal “José Antonio Chicoy”.

Programació

Les activitats es duran a terme de dilluns a divendres per quinzenes: de l’1 al 12 de juliol; del 15 al 26 i del 29 de juliol al 9 d’agost amb un total de deu sessions per setmana. La disponibilitat d’horari de matins és de 9.45, 10.30 i 11.15 hores; i un horari de vesprada de 17.00, 17.45 i 18.30 hores.

Formulari de preinscripció

Una vegada emplenat el formulari, podrà entregar-se en la recepció de les piscines del Monte Tossal. Els alumnes seran admesos per rigorós ordre d’inscripció fins a completar les places. El cost per alumne i quinzena és de 25 euros i el termini per a realitzar el pagament corresponent a la inscripció finalitzarà a les 48 hores d’haver rebut el correu electrònic de confirmació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + eight =