La Survivor Race Alacant munta en la zona de la Platja les seues 20 Tms de material i obstacles

La regidora d’Esports, Marisa Gayo, satisfeta amb el poder de convocatòria de l’esdeveniment, que comptabilitza 1.800 inscrits

La Survivor Race Alacant munta en la zona de la Platja les seues 20 Tms de material i obstacles
22/03/2019 -

La Lliga Survivor Race celebra enguany a Espanya cinc carreres, que comencen amb la que es disputarà demà dissabte a Alacant i per a la qual ja s’han inscrit 1.800 esportistes, segons l’organització.

La regidora d’Esports, Marisa Gayo, i el director de la prova, Héctor Bertomeu, s’han mostrat satisfets amb el poder de convocatòria de l’esdeveniment. Els últims atletes que vulguen prendre part en aquesta prova que obri la lliga de l’especialitat, podran anotar-se durant un curt espai de temps abans del tret d’eixida. 1.900 atletes – dones i homes – és molt probable que, en total, s’enfronten a aquest repte, segons la font indicada.

Els participants procedeixen, en la seua major part, de la Comunitat Valenciana, però també arribaran d’altres províncies i fins i tot de Gran Bretanya i altres països, sobretot els que competeixen en el mundial de carreres d’obstacles (OCRWC).

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida per Marisa Gayo, i personal de Survivor Race treballen hui en la zona dels parcs Sergio Melgares, La Marjal i sobre l’arena de la Platja de Sant Joan per a avançar en la instal·lació dels 25 obstacles que hauran de superar els atletes, la qual cosa suposa unes 20 tones de materials. Demà està previst que prosseguisquen aquestes labors i s’esperen en el circuit alguns bombers per a supervisar l’excavació d’uns fossats, que seran omplits d’aigua o de maders cremant, i que formaran part de les dificultats que hauran de salvar els participants.

Carreres de la lliga

La Survivor Race Alacant tindrà la seua continuïtat el 8 de juny a Barcelona, el 6 de juliol a Vitòria i el 27 i 28 d’octubre en Madrid.

La Survivor és una carrera amb obstacles i fang amb diverses possibilitats de participació. Està la distància de 6 km i 20 obstacles, de caràcter popular.I la distància de 10 km i 25 obstacles, que proposa tres categories: Elit, Age Group o Popular. Les dues primeres es reserven per a esportistes que volen competir o classificar-se per a la Survivor League o per al mundial de l’especialitat. Els participants podran encarar aquestes proves bé de forma individual o integrant equips, els membres dels quals podran cooperar davant les dificultats. L’eixida es graduarà per tandes per a evitar aglomeracions en els obstacles.

La Survivor Alacant partirà de la zona de l’Avinguda de les Nacions – Parc Sergio Melgares (dels gossos). Passarà per la zona verda del parc inundable La Marjal i accedirà a l’arena de la Platja de Sant Joan, per a retornar cap al punt de partida. Els preus de les inscripcions -tancat ja el termini general per a Alacant- varien entre 30 i 67 euros. 

Transmitir valors

Bertoméu explica que “el principal objectiu de Survivor Race és transmetre valors com la superació personal, treball en equip i la cultura de l’esforç. A més, el nostre esdeveniment destaca perquè obri el seu village a tothom: participants, familiars, afeccionats, etc. a tots els que vulguen acostar-se a viure l’experiència i a prendre’s alguna cosa en els nostres foodtrucks. Hi haurà música, diversió i acte-superació assegurades”, va explicar el líder del projecte.

Alguns dels obstacles de la jornada seran: little swing, tipper, blegue i piràmide, entre altres que suscitaran sorpreses. Des de l’organització han assenyalat que la logística per al muntatge de la Survivor requereix el transport de quatre contenidors marítims, amb unes 20 tones de càrrega en total, a més de grues per a ajudar la seua instal·lació.

Dispositiu de Seguretat i Tràfic

La Regidoria de Seguretat, Trànsit i Transports de l’Ajuntament d’Alacant ha organitzat un dispositiu especial amb la Policia Local per a coordinar l’esdeveniment esportiu i el control del trànsit de les vies afectades, passos per als vianants, fons de sac i tots els accessos a les vies per les quals discorre la carrera, carrers i guals.

Des de l’àrea de Trànsit informen de les següents afeccions al trànsit i limitacions en l’accessibilitat per a cel

brar la Carrera d’Obstacles Survivor Race, amb el tall de trànsit demà dissabte 23 de març des de les 8.00 i fins a les 19.00 hores, de les següents vies:
Cort de l’avinguda Costa Blanca, en el tram comprés entre la rotonda de la plaça de La Corunya i la rotonda Democràcia, així com l’avinguda de Niça, en el tram entre carrer Irlanda i carretera Benimagrell.

Així mateix es tallarà l’avinguda de les Nacions, en el tram des de rotonda d’avinguda d’Oviedo i la rotonda Constitució Europea.

A més es realitzarà un pre-tall de trànsit en Camí Muchavista, tant en rotonda Esportista Javier Cabanas, com en la rotonda Democràcia, per a l’accés a l’avinguda de Niça en direcció Nord-Sud per a ambdues.

Per la seua part es prohibirà l’estacionament en avinguda Costablanca i l’avinguda Niça, en els trams entre carrer Irlanda i carrer Milà, igual que el tram coincident de la carrera amb Avinguda de les Nacions.

Desviaments en línies d’autobús

Des de l’àrea de Transports informen que es desviarà la línia 21, des de la 08.00h i fins a les 19.00h , modificant el recorregut de la línia quedant de la següent manera:

Sentit Campello: Des d’Av. Costa blanca girarà per Av. d’Oviedo, C/Pintor Pérez Gil, C/ Conrado Albadalejo, C/ Maestro José Garberí a buscar la Plaça de la Democràcia on recupera el seu recorregut Habitual.

Sentit Platja de Sant Joan-Alacant: Des de C/ Esportista Javier Cabanas, seguim per Plaza de la Democràcia a buscar, C/ Maestro José Garberí, C/ Conrado Albadalejo, C/Pintor Pérez Gil/, Av. d’Oviedo, on recupera el seu recorregut Habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seventeen − 17 =