Marisa Gayo, amb l'històric Calpisa, equip guanyador de la 1a Copa del Rei d'Handbol

La regidora d’Esports ha compartit hui una trobada extraordinària amb membres de la Federació d’Handbol i amb els veterans jugadors alacantins

Marisa Gayo, amb l'històric Calpisa, equip guanyador de la 1a Copa del Rei d'Handbol
05/04/2019 -

Marisa Gayo, regidora d’Esports, ha compartit hui una trobada extraordinària amb els jugadors d’handbol alacantins que van conquistar la primera Copa del Rei, quan integraven el recordat equip Calpisa.

Marisa Gayo ha pres part en un acte de confraternització amb representants de la Real Federació Espanyola d’Handbol, desplaçats ja a Alacant per als partits de la Copa del Rei 2019, i amb els jugadors del Calpisa, que han envoltat el trofeu que demà divendres es comença a disputar en nostra ciudad.

La regidora ha conversat amb aquells jugadors mítics: Santos Labaca, Perramón, Manolo López, Antón, Miguel Castaño, Poli i Nacho Novoa.

Els jugadors han recordat que van guanyar l’última Copa del Generalíssim i la de la següent temporada, que ja va passar a dir-se Copa del Rei, en els anys 1975 – 76, segons han apuntat.

L’acte ha tingut lloc en instal·lacions del Santander, en la plaça dels Estels, banc que forma part dels patrocinadors de la Real Federació d’Handbol.

Les trobades de la Copa del Rei, el trofeu del qual apareix en la imatge, seran disputats per huit equips. Els xocs tindran lloc en el poliesportiu municipal Pitiú Rochel al llarg de divendres, dissabte i diumenge.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − three =