Més de 120 jugadors de bàdminton es donaran cita a La Nucia per a participar en els Campionats d'Espanya Sub-19 i Parabàdminton

El diputat d’Esports presenta tots els detalls d’aquesta competició que compta amb el suport i la col·laboració de la Diputació d’Alacant

Més de 120 jugadors de bàdminton es donaran cita a La Nucia per a participar en els Campionats d'Espanya Sub-19 i Parabàdminton
05/04/2019 -

La província d’Alacant torna a ser escenari d’un gran esdeveniment esportiu. El municipi de La Nucia acollirà del 26 al 28 d’abril els Campionats d’Espanya de Bàdminton Sub-19 i Parabàdminton, en els quals es donaran cita més de 120 esportistes de tot el territori nacional.

El diputat d’Esports, Juanjo Castelló, i el regidor d’Esports de la localitat, Sergio Villalba, han presentat aquest matí tots els detalls d’aquesta competició que compta amb el suport i la col·laboració de la Diputació d’Alacant. En l’acte han participat també María Jesús Almagro, membre de la Junta Directiva de la Federació Espanyola de Bàdminton, i Ferran Feliu, president de la Federació de la Comunitat Valenciana.

“Des del Govern Provincial som conscients de la importància de recolzar aquest tipus d’esdeveniments que suposen una excel·lent oportunitat per a desestacionalitzar la demanda, difondre el nostre territori i enriquir la nostra oferta turística i esportiva”, ha explicat el diputat, qui ha afegit, així mateix, que “és un gran encert que esportistes amb diferents capacitats compartisquen espai i emocions”.

El Campionat d’Espanya de Bàdminton Sub-19 reunirà al voltant de cent joves promeses d’aquesta disciplina. Cada esportista podrà inscriure’s en un màxim de dues proves que es disputaran ‘tipus Copa’ -eliminació directa-. Les categories disponibles seran cinc -Individual Masculí i Femení i Dobles Masculí, Femení i Mixtos-.

Per part seua, en el Campionat d’Espanya de Parabàdminton està previst que participen més d’una trentena d’esportistes nacionals. Les categories vindran determinades segons el grau de discapacitat dels jugadors, que també podran inscriure’s a un màxim de dues proves entre les modalitats Individual Masculí o Femení i Dobles Masculí, Femení o Mixtos.

“Els jugadors alacantins són, pels seus bons resultats, els que més possibilitats tenen d’aconseguir alguna medalla en aquests campionats”, ha assenyalat Ferran Feliu qui, a més, ha manifestat que “est ha sigut una de les causes que ha motivat l’elecció de la província com a seu d’aquest gran esdeveniment”.

Finalment, Sergio Villalba ha agraït a la institució provincial que haja comptat amb La Nucia per a albergar aquesta iniciativa i ha aprofitat per a animar a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta gran festa de l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − five =

ficcions 2019
ficcions 2019