Esports col·labora amb la Selecció Femenina de Rugbi cedint el camp “Antonio Solana"

José Luis Berenguer i el MOE encaren també la celebració de la pròxima edició de la carrera popular guerrillera prevista per al mes de maig

Esports col·labora amb la Selecció Femenina de Rugbi cedint el camp “Antonio Solana"
09/09/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Esports, col·labora amb la Selecció Nacional Femenina de Rugbi, que es troba a Alacant des del divendres, amb la cessió del camp d’esports “Antonio Solana” per als seus entrenaments.

La Selecció absoluta femenina de Rugbi, conegudes com “Les Lleones“, integren a la ciutat una expedició de 38 persones, entre jugadores i tècnics d’aqueixa federació, amb l’entrenador José Antonio Barrio al capdavant.

La selecció està utilitzant com a espai de concentració el departament de transeünts de l’aquarterament dels “boines verdes” situat en Rabasa. I els entrenaments amb pilota i tècnica es desenvolupen en el camp d’esports “Antonio Solana”, utilitzat habitualment per l’Alacant.

El regidor d’Esports, José Luis Berenguer, ha aprofitat hui l’acte en el qual el Comandament d’Operacions Especials (MOE) ha divulgat l’exercici al qual ha sotmés a les Lleones (entrenades per un equip de “boines verdes” en la presa de decisions sota pressió i fatiga), per a estrényer llaços amb directius de la Federació i la Selecció.

José Luis Berenguer ha conversat amb l’entrenador José Antonio Barrio, amb el coronel Fernando Antón i amb altres representants esportius. El regidor ha incidit en la cooperació de la Regidoria d’Esports amb la Selecció femenina de Rugbi i ha avançat que el calendari de carreres populars a la ciutat inclourà la pròxima edició de la Carrera Guerrillera, a celebrar al maig, en la qual l’Ajuntament i el Comandament d’Operacions Populars treballen de forma conjunta.

La Selecció Femenina absoluta de Rugbi, actual Campiona d’Europa, es troba a Alacant fins al dimarts 10 com a preparació dels partits classificatoris per a la Copa del Món, a celebrar en 2021, a Nova Zelanda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =