La Diputació d'Alacant llança per primera vegada una línia d'ajudes per a clubs esportius de categoria absoluta de la província

Un total de 33 entitats es beneficien d’aquest programa de subvencions, dotat amb 250.000 euros

La Diputació d'Alacant llança per primera vegada una línia d'ajudes per a clubs esportius de categoria absoluta de la província
07/10/2019 -

La Diputació d’Alacant invertirà enguany un total de 250.000 euros per a col·laborar amb els clubs de categoria sènior o absoluta de la província que participen en lligues nacionals. Un total de 33 entitats esportives es beneficiaran d’aquesta línia d’ajudes, creada per primera vegada en 2019.

El diputat responsable de l’àrea, Bernabé Cano, ha explicat que el Butlletí Oficial de la Província ha publicat aquesta setmana la resolució d’aquesta nova convocatòria, que ha arribat a la totalitat de clubs que l’han sol·licitada correctament.

Entre les entitats que obtindran subvenció es troben la Fundació Lucentum de Bàsquet, la Universitat d’Alacant, el Club Gimnàstica Rítmica Jennifer Colino, el Club Handbol Elx, el Club de Futbol Intercity Sant Joan, el Centre Excursionista Eldense, el Club Bàsquet Femení Cap Mar, l’Hoquei Club Cocentaina, el Club de Bàdminton d’Asp o el Club de Rugbi la Vila Joiosa.

Finalment, el diputat ha recordat que “en aquests moments està obert el termini de presentació de sol·licituds del pla d’ajudes per a esportistes d’elit que participen en competicions oficials de caràcter internacional i el de la convocatòria de subvencions per a desplaçaments a Centres de Tecnificació i/o d’Alt Rendiment”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty − twenty =