Crea el teu propi joc de 3 en ratlla amb aquesta senzilla manualitat

Pots utilitzar les figures i els colors que més t’agraden per a fer el joc personalitzat!

05/04/2019 -

Amb aquesta fàcil manualitat podreu crear el vostre propi joc de tres en ratlla. Només amb goma eva de colors, hem fet llunes i solets per a jugar, però pots fer les figures que vulgues, com els teus personatges favorits, animals, o el que se t’ocórrega!

Hem necessitat:

  • goma eva dels colors que utilitzarem
  • llapis i retoladors de colors
  • pegament
  • ullets
  • tisores
  • regla

I així és com es fa:

1) Primer, anem amb la base. Retallem un quadrat de 20×20 centímetres en goma eva o cartolina blanca. Retallem també nou quadrats més menuts, de 5’5×5’5 centímetres cadascú, i els peguem sobre la base en forma de quadrícula.

2) Ara, anem amb les figures: en aquest cas farem 3 llunes i 3 solets. Per a les llunes, dibuixa tres formes de lluna en la goma eva blava i retalla-les. Utilitza una plantilla de cartolina perquè queden totes iguals.

3) Per als sols, hauràs de fer 3 cercles grocs xicotets i 3 cercles més grans en taronja, acabats en forma de raigs de sol. Una vegada els tingues, simplement pega el cercle xicotet dins del taronja.

4) Dibuixa les cares de les llunes i els sols per a fer-ho més divertit. Pots posar a la lluna dormint i al sol despert, amb els ulls saltarins.

5) Només queda posar-se a jugar!

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × 4 =