Gaudir d'un dia de pasqua familiar a Alacant és fàcil

Alacant disposa d’una gran varietat de plans amb els que gaudir amb els xiquets les pròximes setmanes de pasqua

Gaudir d'un dia de pasqua familiar a Alacant és fàcil

Alacant és una ciutat amb un clima espectacular. La majoria dels dies el sol llueix i ens permet fer una gran varietat de plans a l’aire lliure. Acostant-se la pasqua, és important trobar plans que poder gaudir amb els xiquets. Per aquesta raó, Alacant és una opció molt positiva on poder gaudir d’un gran dia pasqüer:

Visita al castell de Santa Bàrbara

La ubicació d’aquest castell sorprendrà els xiquets. Aquest castell fent frontera amb el mar és una opció única d’Alacant. L’entrada té un cost mínim de 2,70 euros i permet gaudeix de les millors vistes de la ciutat. A més d’això, el castell amaga una gran història darrere de les seues muralles i deixarà als xiquets sense paraules.castillo-de-santa-bárbara

Aquesta opció permet a tota la família de gaudir del castell juntament amb la ciutat d’Alacant, ja que, la seua proximitat a aquesta, permet acompanyar aquesta excursió amb una mica de turisme pels millors carrers d’Alacant.

Perquè els xiquets coneguen en profunditat la història del castell, hi ha una gran oferta d’excursions.

Berenar familiar en el Palmerar

Si alguna cosa caracteritza aquest parc, és la naturalesa que li envolta. A escassos metres de la platja, aquest parc és una opció ideal per a passar el dia amb els xiquets i menjar-se la tradicional mona de pasqua. Aquest jardí és un dels punts més visitats d’Alacant, tant pels veïns com per turistes.

En l’interior del parc, es troba una zona de pícnic on poder asseure’s i menjar. A més, el parc compta amb diverses zones amb gronxadors i diversos jocs per als xiquets. Sens dubte és una bona opció per a passar el dia en contacte amb la naturalesa.

Passeig pel port marítim i diversió al parc infantil “El món dels xiquets”

El centre d’Alacant es troba molt pròxim al port marítim. L’Esplanada d’Espanya és un dels llocs més turístics per la seua autenticitat, ja que, connecta el mar i la població en un mateix espai. Aquesta opció permetrà als xiquets gaudir dels vaixells i del bon clima en pasqua.

Una vegada finalitzat el passeig, es troba el parc infantil amb atraccions, “El món dels xiquets”. En aquest espai és fàcil divertir-se tant dins com fora de les atraccions, ja que, el bon ambient i la bona ubicació permet a tota la família gaudir. Dins del parc trobem atraccions com: parc de boles, troncs ràpids, vaixell pirata, gomes elàstiques, minigolf interactiu i tren safari.

Sens dubte, Alacant disposa d’una gran varietat de plans amb els quals gaudir els dies de pasqua en família. Les seues platges i el bon clima permeten que els xiquets puguen aprendre de totes les localitzacions anteriors i així recordar unes bones jornades en aquesta ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × two =