El govern porta al ple el suport a la sentència del "procés"

PP i Cs presenten una Declaració Institucional conjunta que esperen que donen suport a la resta de grups polítics municipals

El govern porta al ple el suport a la sentència del "procés"
21/10/2019 -

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alacant, compost per regidors del PP i Cs, portarà al pròxim ple ordinari una Declaració Institucional de suport i acatament a la sentència emesa pel Tribunal Suprem sobre el “procés”. En l’escrit, signat per les portaveus del PP, Mari Carmen d’Espanya, i de Ciutadans, Mari Carmen Sánchez, es posa de manifest en primer lloc l’absolut respecte i acatament de la sentència.

Per als integrants de l’equip del govern de l’Ajuntament d’Alacant “la sentència és el resultat d’un procés judicial que s’ha desenvolupat de manera irreprotxable, garantint el dret a la tutela judicial efectiva, l’accés a un procés amb totes les garanties i el dret de defensa a tots els processaments”.

Tant per a PP com per a Cs “la sentència arriba com a conseqüència necessària a les accions que han tingut lloc a Catalunya i que anaven encaminades a la vulneració dels nostres més alts principis democràtics continguts en la Constitució. No es jutgen idees polítiques ni es coarta la llibertat d’expressió, sinó que el que es jutgen són il·legalitats”.

Per tal motiu, l’equip de govern municipal espera el suport de la resta de forces polítiques a una Declaració Institucional de suport a la Justícia, de suport als magistrats del Tribunal Suprem que han resolt la causa judicial relativa al “procés” i de respecte i acatament a la sentència.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − ten =