Bellido: "Tenim el millor equip i el millor projecte per a ser decisius en la majoria progressista que eixirà de les urnes"

Compromís presenta la seua candidatura per als comicis del 26 de maig

Bellido: "Tenim el millor equip i el millor projecte per a ser decisius en la majoria progressista que eixirà de les urnes"
10/05/2019 -

Compromís per Alacant ha presentat la seua llista de candidats per Alacant per a les eleccions del 26 de maig. Natxo Bellido, cap de llista ha afirmat que Compromís “té el millor equip i el millor projecte per a garantir un govern estable amb la majoria progressista que isca de les urnes el pròxim 26 de maig”.

La llista electoral de Compromís mescla experiència i renovació elaborades per un procés de democràcia oberta com són les primàries de Compromís, a més compta amb la inclusió d’independents com el comerciant del Mercat Central, Domingo Martínez; Concha Bru, experta en formació per a Majors i Envelliment actiu; i Rubén Piqueras de l’activisme LGTBI.

“Compromís ix a guanyar i ser part clau en el futur govern progressista d’aquesta ciutat, per això presentem un programa electoral que fixe les estratègies per a definir el futur d’Alacant, un futur alineat amb l’agenda 2030, amb un model de ciutat inclusiva que lluite contra les desigualtats, amb estratègies contra el canvi climàtic i a favor d’una ciutat amable i neta”, ha afirmat Bellido.

Entre les propostes de programa explicades pels candidats de la llista també es troben dibuixar un model econòmic que enfortisca la creació d’ocupació de qualitat que no precaritze les condicions laborals i que aprofite les oportunitats de l’economia digital i les fortaleses del comerç tradicional, el sector turístic i els serveis.

“Un equip i un programa per a sumar i liderar un bon govern progressista a Alacant, que reivindique inversions justes a València i Madrid, i que lidere la ciutat des del diàleg, el consens i les aliances amb la societat civil i les diferents institucions de la ciutat” ha conclòs Bellido.

L’acte ha congregat més de 150 persones, entre ells el Conseller en funcions Manuel Alcaraz i la diputada autonòmica Aitana Más.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one + four =