Carlos Mazón critica la 'madrileñofobia' del Consell i insta a Puig a treballar en la recuperació del turisme

El president de la Diputació d’Alacant assisteix a la VIII Jornada de Turisme de Benidorm @eresturismo

Carlos Mazón critica la 'madrileñofobia' del Consell i insta a Puig a treballar en la recuperació del turisme
10/06/2021 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha assistit aquest matí a la VIII Jornada de Turisme de Benidorm @eresturismo, on ha lamentat la ‘madrileñofobia’ que existeix per part del tripartit de la Generalitat a l’hora de rebre a visitants madrilenys, en un moment clau per a la recuperació econòmica del sector.

“Això del Partit Socialista de la Comunitat Valenciana amb la madrileñofobia secundada per Compromís comença a ser quasi ridícul i un sainet”, ha retret Mazón, qui no entén “com es pot culpar a la Comunitat de Madrid d’elevar la mitjana nacional de contagis i de voler impedir que vinguen els turistes a la nostra Comunitat, si hi ha altres dues autonomies governades pel partit socialista amb pitjors dades epidemiològiques”.

El responsable provincial ha criticat aquest nou atac al sector turístic de la província i de la Comunitat, després que durant tota la pandèmia el Consell haja “criminalitzat” a l’hostaleria “amb mesures desencertades que han perjudicat el col·lectiu i que no s’han sostingut en informes epidemiològics, científics o tècnics”.

Segons el president de la Diputació, Madrid no és la comunitat amb pitjors xifres d’Espanya, sinó la cinquena del territori nacional, un fet que posa de manifest “que aqueixa mania per criminalitzar-la no té cap sentit. Cal treballar, preparar i negociar, però no manar les culpes a qui no les té”, ha reclamat el dirigent alacantí.

A més, Mazón ha retret al Consell que a punt d’iniciar la temporada estival haja acomiadat a 3.000 sanitaris “justament com més i millor hem d’atendre els visitants que ens produeixen impacte econòmic i que necessitem que vinguen per a reactivar el turisme de la Costa Blanca”.

En aquesta línia, el responsable institucional s’ha preguntat sobre la raó “per la qual s’està penalitzant i volent fer política amb la Comunitat de Madrid quan ací no s’estan fent bé els deures ni s’està negociant amb el Govern Britànic perquè els turistes d’aquest país puguen vindre i tornar adequadament”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =