Compromís denúncia el tancament de la seu de la Junta Zona Nord

La coalició reclama que es done una solució a la ciutadania d’aquesta zona per a evitar els desplaçaments a l’Ajuntament

Compromís denúncia el tancament de la seu de la Junta Zona Nord
15/10/2019 -

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha denunciat el tancament de la seu de la Junta de Districte 2 en la Plaça d’Alger. Aquesta seu permetia realitzar gestions amb el consistori sense haver de desplaçar-se al centre d’Alacant i facilitava la comunicació entre Ajuntament i veïns.

Des de la coalició denuncien que la seu de la Plaça d’Alger es va tancar a principis de setembre per la baixa del funcionari que la gestionava. Però des de llavors roman tancada malgrat la reincorporació del treballador, que ha sigut traslladat a la regidoria.

Aquesta situació ha provocat el malestar dels veïns i veïnes de la zona que veuen, encara més, minvats els seus serveis, veient-se obligats a traslladar-se al centre d’Alacant a realitzar les gestions necessàries amb l’Ajuntament.

“La Zona Nord és una de les més vulnerables de la ciutat, per això és urgent que l’Ajuntament done una solució que acoste a la ciutadania d’aquesta zona a les institucions, si tanquem els serveis que ja tenen sense dotar-los d’una alternativa empitjorem les condicions dels veïns i veïnes d’aquests barris. És imprescindible i urgent reobrir aquesta seu i buscar les solucions necessàries per a aconseguir que en la Zona Nord es puguen realitzar gestions sense fer grans desplaçaments. L’Ajuntament té l’obligació de facilitar les relacions de la ciutadania amb les institucions i no pot mai ser un impediment”, ha reclamat Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two + 1 =