Compromís demana a la regidoria de Comerç activitats de promoció dels mercats municipals

Bellido: El PP podria fixar-se en el qual està fent altres ajuntaments com el de València, amb el Bonica Fest, i prestar una mica d’atenció als mercats municipals que els té absolutament abandonats

Compromís demana a la regidoria de Comerç activitats de promoció dels mercats municipals
16/09/2019 -

Des de Compromís per Alacant s’insta al bipartit de dretes de PP-Ciutadans a planificar tot un calendari d’actuacions de dinamització i promoció dels mercats municipals alacantins. En aquest sentit el portaveu municipal de Compromís, Natxo Bellido, els ha recomanats que miren el que estan fent altres ciutats amb els seus mercats.

“Venim d’una desastrosa gestió de l’anterior regidora de Comerç, i res indica que això vaja a variar en aquest mandat. El PP ha abandonat totalment els Mercats municipals que es troben en una situació complicada i incerta quant al seu futur. Per això, recomanem al bipartit de dretes del PP i els comparses de Ciutadans, a mirar el que estan fent altres ajuntaments, com el de la ciutat de València que ahir va celebrar la 4a edició del Bonica Fest, a programar de forma coordinada amb els venedors/es dels mercats campanyes de promoció i dinamització dels mercats que posen en valor aquest model de comerç de proximitat i qualitat i aproximen a la ciutadania a conéixer els valors dels productes i servei dels mercats municipals”, ha destacat Bellido.

Des de la coalició, conscients de la situació complicada que viu el Mercat Central i la resta de mercats municipals, s’insta en el govern municipal a conéixer i dialogar amb les associacions de venedors dels Mercats i invertir en la modernització i infraestructures d’aquests.

Com ha subratllat Bellido, “Ara com ara, l’abandó municipal és la percepció dels venedors/es de les parades dels Mercats quan parles amb ells, i això és una part important de la sensació d’incertesa respecte del futur que tenen i que ha de solucionar-se de forma paral·lela a altres debats que han de fer aquests col·lectius de comerciants. Unes reflexions i actuacions pendents absolutament necessàries per a tornar a guanyar posicions com a referència en els hàbits de compra dels alacantins i alacantines”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × two =