Compromís proposa la creació d'un consorci per a impulsar la indústria digital

La coalició insisteix que la cooperació entre l’Ajuntament, la Generalitat, les universitats i la iniciativa privada és imprescindible

Compromís proposa la creació d'un consorci per a impulsar la indústria digital
12/12/2019 -

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha proposat de nou la creació d’un consorci públic-privat per a impulsar la indústria tecnològica que compte amb la participació de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alacant i altres institucions i empreses relacionades amb el sector.

La coalició recupera així aquesta reivindicació del passat mandat després de la notícia del Govern del Botànic que Alacant serà la seu espanyola del centre europeu d’investigació en intel·ligència artificial.

Natxo Bellido, portaveu de la coalició, ha celebrat que aquesta seu “situa a Alacant en el focus d’innovació i la transformació digital”, però ha expressat la seua preocupació perquè “l’Ajuntament estiga fora d’aqueixa dinàmica”.

“Li demanem a Barcala que es deixe d’ocurrències com Alacant Futura i que realment entre tots plantegem un marc de cooperació amb la Generalitat Valenciana, les Universitats i la iniciativa privada per a crear aquest consorci que reivindica Compromís i que és clau en l’èxit d’altres ciutats com Niça, Màlaga o València”, ha afirmat Bellido.

Des de la coalició reivindiquen aquest consorci és imprescindible per a organitzar, coordinar i cooperar en el marc del Districte Digital per a treballar tots a l’una per a impulsar el desenvolupament de les indústries tecnològiques a la ciutat.

“És imprescindible un organisme d’aquest tipus per a fer d’Alacant la capital de la innovació i l’economia digital”, ha conclòs Bellido.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − seven =