La Generalitat i l'Ajuntament d'Alacant acorden la renovació del conveni del Centre de Tecnificació

La Generalitat i l'Ajuntament d'Alacant acorden la renovació del conveni del Centre de Tecnificació
30/10/2019 -

La Comissió Tècnica per al seguiment del conveni per a la gestió del Centre de Tecnificació d’Alacant s’ha reunit per a tractar la renovació del conveni pel qual es regeix. La comissió està formada per membres de l’Ajuntament d’Alacant i d’Esport de la Generalitat.

Els integrants d’aquesta comissió tècnica són José Luis Berenguer, regidor delegat d’Esports d’Alacant; Josep Miquel Moya, director general d’Esport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i tècnics de totes dues administracions. A la reunió també ha assistit el director territorial d’Alacant de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, David Vento.

En la reunió s’ha aprovat el calendari d’activitats per a 2020 i s’ha fet un repàs a les actuacions realitzades i, especialment, al problema de la coberta del centre, sobre el qual s’està a l’espera dels informes definitius tant de l’empresa constructora com de la direcció de l’obra. Així mateix, es va consensuar la tramitació de la licitació del projecte d’impermeabilització de la zona d’entrada i accés al recinto.

L’acord més transcendent d’aquesta última reunió va ser el de la renovació del conveni actual, que venç al juny del 2020. Les parts treballen perquè en aquesta renovació es possibilite la continuació de la gestió del centre per part de la Generalitat i que la titularitat passe a l’Ajuntament d’Alacant, tal com ja estava estipulat.

En aquest sentit, el regidor d’Esports d’Alacant ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de cedir la gestió a la Generalitat, i ha fet un esment especial a la necessitat de la revisió dels preus existents en l’actualitat per a possibilitar un ús més accessible als clubs de la ciutat.

Per part seua, el director general d’Esport ha comunicat la voluntat de la Generalitat de continuar la gestió per a aprofundir i ampliar l’activitat de tecnificació esportiva, origen de la seua construcció, però ha reclamat la necessitat de més corresponsabilitat en la gestió per part de l’Ajuntament d’Alacant, titular a partir de 2020 de la instal·lació, quant a qüestions com a personal tècnic i de serveis o la inclusió en els contractes generals de manteniment o de neteja de l’Ajuntament.

Totes dues parts s’han emplaçat a analitzar aquestes qüestions i aportar les seues propostes en un termini breu de temps per a poder signar el nou conveni que les reculla.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nine − 6 =