Compromís renova la seua Executiva local liderada per Natxo Bellido

La coalició ha celebrat Assemblea local per a iniciar el curs polític amb la renovació de la seua direcció i situar els reptes polítics de la primera part del mandat

Compromís renova la seua Executiva local liderada per Natxo Bellido
04/10/2019 -

Compromís per Alacant ha celebrat la seua Assemblea per a la tria de la nova Executiva local. En aquesta Assemblea només s’ha presentat una candidatura encapçalada per Natxo Bellido com a secretari local i que ha rebut el 87% de suport per part de la militància de Compromís.

A més a més, en l’Assemblea Natxo Bellido ha fet informe polític de valoració de la tasca de la darrera Executiva, i ha situat les bases del treball i les línies polítiques de Compromís per Alacant en els pròxims dos anys, que hauran de ser perfilats i fixats en un Pla de Treball per la pròxima Executiva acabada de triar.

Bellido ha agraït la confiança de l’Assemblea i el compromís polític i personal de tots els membres de l’anterior Executiva, al mateix temps, ha afirmat que “la nova Executiva incorpora experiència i renovació, però també la pluralitat de les sensibilitats polítiques de la coalició. Aquest equip té per davant un treball intens per a situar el projecte de Compromís en el lideratge de l’alternativa progressista a les polítiques del bipartit de les dretes, amb la complicitat dels ultres, que no tenen un model clar per al futur de la ciutat que puga donar resposta als reptes de l’agenda social, el disseny de ciutat, l’emergència climàtica i la construcció d’un relat compartit de ciutat que ens marque un camí a seguir. Així mateix, Compromís deu créixer i millorar com a organització, ampliar les nostres complicitats socials amb els sectors més dinàmics de la ciutat, i ser capaços de representar una opció política singularitzada i amb potència electoral suficient per a recuperar la majoria social d’Alacant”.

Durant l’assemblea s’ha proposat a Sonia Tirado com a presidenta de l’agrupació local de Compromís.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 9 =