Sanguino (PSPV) inicia contactes amb col·lectius locals per a incloure propostes al seu programa electoral

Sanguino (PSPV) inicia contactes amb col·lectius locals per a incloure propostes al seu programa electoral
15/03/2019 -

El candidat socialista a l’Alcaldia d’Alacant, Paco Sanguino, ha iniciat un cicle de reunions amb diferents col·lectius de la ciutat per a recollir suggeriments i opinions que puguen incloure’s en el seu programa electoral. Així, ha assenyalat que el primer que està fent és “escoltar” per a “després, traure un diagnòstic”.

En aqueix sentit, en un comunicat d’aquest divendres, Sanguino ha indicat que la primera trobada el va mantindre aquest dijous amb representants de l’Associació de Comerciants del Mercat Central, a la qual també han assistit membres de les associacions dels mercats de Benalúa i Carolinas.

Entre els suggeriments que han traslladat els placers al candidat socialista està la de comptar amb un interlocutor vàlid on es puguen dirigir. “Necessitem que se’ns escolte en l’Administració local, necessitem una Regidoria que atenga els nostres problemes del dia a dia, necessitem assessors que coneguen les necessitats reals del nostre comerç”, han afirmat.

Al mateix temps s’han queixat de la falta de manteniment de les instal·lacions, la manca de seguretat nocturna, problemes en els accessos i la falta d’alarma contra incendis en els mercats de Benalúa, Babel i Carolinas. Així mateix, han qüestionat de nou a l’Administració local per la lentitud per a la promoció de llocs que estan tancats i la tardança en la concessió de llicències d’obertura, al voltant d’un any i mig.

Davant aqueixes reclamacions, Sanguino s’ha compromés, d’arribar a l’Alcaldia, a millorar la comunicació entre la Regidoria i els Mercats així com millorar el manteniment de les instal·lacions: “Té una solució senzilla: una major eficàcia administrativa i una major dotació de recursos econòmics”.

El candidat socialista a l’Alcaldia d’Alacant ha indicat que aquesta classe de reunions serveixen perquè tots aquells suggeriments i opinions dels comerciants puguen ser “incloses” en un programa electoral “obert”, en el qual “participen el major nombre de col·lectius d’Alacant, i així elaborar un projecte que done resposta als problemes quotidians que planteja la ciutadania”.

També ha explicat als comerciants que no solament cal pensar a curt termini, sinó en els pròxims 20 anys: “Quins mercats volem a 20 anys?”. “Evidentment, el futur passa per la modernització i la inversió”, ja que “els mercats municipals són el pulmó de cada barri, la franquícia de cada barri”, ha afirmat Sanguino, que també ha explicat als allí presentes les àrees estratègiques socioeconòmiques que vol posar en marxa en cada barri de guanyar les eleccions del 26 de maig.

Entre els comerciants han estat el president de l’Associació del Mercat Central, José Valenzuela; l’expresident Domingo Martínez i els representants dels Mercats de Benalúa, Eduardo Garrit i de Carolinas, Pascual Gosálbez. Al costat de Paco Sanguino han acudit per part del PSPV local, Raúl Ruiz i la regidora Gloria Vara.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − five =