L'exposició 'My Secret Garden' viatja de la Ciutat de les Arts i les Ciències al Port d'Alacant

L'exposició 'My Secret Garden' viatja de la Ciutat de les Arts i les Ciències al Port d'Alacant
25/06/2020 -

L’exposició ‘My Secret Garden’, de l’artista d’origen belga Arne Quinze viatja a Alacant després de més d’un any d’exhibició en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb èxit de públic.

Es tracta de sis peces exclusives en acrílic sobre alumini creades per l’artista per al voltant de la Ciutat de les Arts i les Ciències i que a partir del pròxim 2 de juliol s’exposaran en el Moll 2 del Port d’Alacant.

La Ciutat dels Arts i els Ciències trasllada així de València a Alacant la seua aposta per l’art públic i el concepte de museu a l’aire lliure amb la intenció d’aproximar als ciutadans les últimes tendències artístiques de creadors contemporanis, tant nacionals com internacionals.

D’aquesta manera, comença una itinerància per tot el territori espanyol, en col·laboració amb la Fundació Gabarrón, i com primer destí, l’exposició s’exhibirà en un altre entorn privilegiat que és el Moll 2 del Port d’Alacant, gràcies al suport i col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant i el port d’Alacant.

Cadascuna de les escultures públiques de “My Secret Garden València” aborda la rica diversitat de formes, estructures i colors que es troben en el Plantae (regne de les plantes).

L’artista reclama un diàleg profund entre la naturalesa i la cultura en el desenvolupament de la nostra societat moderna. Desafia al seu públic amb escultures no convencionals, fomenta una conversa sociocultural que estimula la creativitat i abraça la diversitat.

Arne Quinze va nàixer en 1971 a Bèlgica, viu i treballa en Sint- Martens-Latem, Bèlgica i Los Ángeles, els EUA Els fonaments recurrents en la seua obra són l’ús de fusta i metall, colors elèctrics en pintura fluorescent i temes referents al social i la interacció, naturalesa i urbanisme.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =